Hot

   Home     Bioscoop     Films     Reserveren     Route     Hot  
 
 


 

HOTNEWS
de laatste nieuwtjes

Februari 2019
VERHUISD
Na bijna een volledig jaar hard werken kunnen we u mededelen dat we vanaf 1 maart j.l. het filmgebeuren is hervat op onze nieuwe locatie "n Duunshors" Deventerdijk 12 in Diepenheim. De naam "De kleinste bioscoop van Nederland" gaat verdwijnen en er komt een nieuwe website omdat we ons in de toekomst veel breder willen profileren. We gaan op onze nieuwe locatie een Voedselbos en Kenniscentrum starten en ons bezighouden met alles wat GROEN is. Duurzaamheid, bodem, planten en dieren en de nieuwe kennis die we daarover verzamelen en de kennis die er al is onder burgers, boeren en buitenlui willen we graag inbrengen en uitwisselen. De nieuwe filmkamer zal onder andere dienen voor het vertonen van documentaires en films die betrekking hebben op onze aarde, gezondheid e.d. De ruimte is tevens geschikt om lezingen bij te wonen evt voorafgegaan door een docu. De voorfilm zal dus in dit teken staan.

Maar ook een film kijken blijft mogelijk. De prijs voor het basisarrangement wordt 25,00 euro p.p.

Verder zijn er voorlopig geen wijzigingen, behalve dat we willen benadrukken dat u ons vanwege het slechte bereik voorlopig uitsluitend per mail of mobiel (app) kunt bereiken. Wij hopen u het komende seizoen weer vol enthousiasme in ons nieuwe thuis te verwelkomen!


Wilt u voor- of achteraf lunchen/dineren dan kunt u terecht bij Restaurant Den Haller. Informatie en/of reserveren kan: telefoonnummer 0547-351287 of per mail denhaller@online.nl
Op de site www.denhaller.eu kunt u verder alle informatie nalezen.


Facebookpages/De-kleinste-bioscoop-van-Nederland/382611381836819" target=new>Facebook


HOTSPOT
deze maand staat in het teken van.............

A Children Act met uitzonderlijk acteerwerk van Emma Thompson

Fiona Maye is een vooraanstaand rechter, die dagelijks moeilijke beslissingen moet nemen over complexe familieaangelegenheden. Haar werkdruk ligt hoog en haar huwelijk met de Amerikaanse professor Jack staat op springen.
In deze tijd van persoonlijke crisis moet Fiona uitspraak doen in de zaak van Adam, een briljante tiener die op religieuze gronden een bloedtransfusie weigert die zijn leven kan redden.
Fiona wil Adam spreken voor ze haar beslissing neemt en bezoekt hem in het ziekenhuis. Deze bijzondere ontmoeting maakt sterke emoties los met vergaande gevolgen voor hen beide, terwijl Fiona moet besluiten of Adam zal leven of sterven.

FILMPJE PAKKEN?

knus

kneuterig

gezellig

aangenaam

Lekker wegzakken in een luie stoel?

persoonlijke aandacht

hoogstaande kwaliteit

comfort

In een klein gezelschap kijken naar een door u gekozen film.


privacy

persoonlijke aandacht

comfort

HonkHomeCine
voor U
het juiste adres!

hoogstaande kwaliteit in beeld en geluid