Hot

   Home     Bioscoop     Films     Reserveren     Route     Hot  
 
 


 

HOTNEWS
de laatste nieuwtjes

Februari 2019
VERHUISD
Na bijna een volledig jaar hard werken kunnen we u mededelen dat we vanaf 1 maart aanstaande het filmgebeuren hervatten op ons nieuwe adres Deventerdijk 12 in Diepenheim. De naam "De kleinste bioscoop van Nederland" gaat verdwijnen en er komt een nieuwe website. We gaan op onze nieuwe locatie Erve Duinshorst een Voedselbos en Kenniscentrum starten en ons bezighouden met alles wat GROEN is. Duurzaamheid, bodem, planten en dieren en de nieuwe kennis die we daarover verzamelen en de kennis die er al is onder burgers, boeren en buitenlui willen we graag uitwisselen. De nieuwe filmkamer zal onder andere dienen voor het vertonen van documentaires en films die betrekking hebben op onze aarde, gezondheid e.d. De ruimte is tevens geschikt om lezingen bij te wonen evt voorafgegaan door een docu. De voorfilm zal dus in dit teken staan.

Maar ook een film kijken blijft mogelijk. De prijs voor het basisarrangement wordt 25,00 euro p.p.

Verder zijn er voorlopig geen wijzigingen, behalve dat we willen benadrukken dat u ons vanwege het slechte bereik voorlopig uitsluitend per mail kunt bereiken. Wij hopen u het komende seizoen weer vol enthousiasme in ons nieuwe thuis te mogen ontvangen!


Uit navraag bij onze gasten die gebruik maken van de combi eten/film blijkt dat men daarover zeer enthousiast is. Na acht jaar samenwerking met Restaurant "In de Kokkerieje" gaat Veroni Eijsink, eigenaresse van dit gezellige restaurant, de deuren sluiten. We willen haar en haar personeel bedanken voor de fantastische samenwerking en wensen Veroni veel succes in de toekomst!Per 15 juli 2017 gaat Restaurant Den Haller het stokje overnemen. Wilt u vooraf of achteraf lunchen/dineren bij Den Haller lees dan verder!


Hieronder volgen een paar voorstellen gemaakt door Restaurant Den Haller voor een leuke combinatie van De Kleinste Bioscoop en Lekker uit Eten!

Voor lunch:

Lunchaanbieding:
Groente- of tomatensoep
***
Den Haller omelet met champignons, kip en tauge

Inclusief koffie, thee, melk of karnemelk
euro 16,50


Feestelijke lunchaanbieding:
Soep van de chef
***
Salade naar keuze
Geserveerd met vers gebakken volkorenstokbrood

Inclusief een glas wijn, een sapje of frisdrank
en koffie met huisgemaakte bonbon
euro 25,75


Voor diner:

Natuurlijk hebben wij altijd ons maandmenu. Het menu is euro 33,50 en is inclusief twee drankjes en koffie met iets lekkers. Uiteraard is dit menu iedere maand anders, afhankelijk van het seizoen. Dit is een mooi menu voor als het budget iets minder groot is. Voor wie exclusiever wil is er een drie-, vier- of vijfgangenmenu, altijd afgestemd op het seizoen.

U kunt rechtstreeks informeren of reserveren bij Restaurant Den Haller.
U vindt het op een prachtige locatie aan de Watermolenweg 34 in Diepenheim.
Telefoonnummer 0547-351287 of per mail denhaller@online.nl
Op de site www.denhaller.eu kunt u alles nog eens rustig nalezen.
Deze aanbieding geldt tijdens de openingstijden van woensdag tot en met zondag.Wij staan nu ook op Facebook


NIEUW
De kleinste bioscoop nu ook in Gronau. Net over de grens bij Glanerbrug is per heden, 1 december 2016, TheCinemaroom geopend.
Kijk voor meer informatie op www.thecinemaroom.nl en ervaar uw eigen stukje filmmagie!
In een intiem en klein huiselijk bioscooptheater genieten van een film op het grote scherm in Full HD resolutie wordt u ondergedompeld samen met imponerend 7.1 Digital THX geluid in de wereld die film heet. Er is comfortabele zitgelegenheid voor maximaal vier tot zes volwassenen.
www.thecinemaroom.nl


HOTSPOT
deze maand staat in het teken van.............

Ae fond kiss

Een film uit de oude doos die het ook heden ten dage bijzonder goed doet onder ons publiek. De film brengt veel gesprekken teweeg en laat ons de problemen zien van deze multiculturele samenleving.
Casim is een tweede generatie Pakistani in Glasgow. Hij werkt als DJ in de coolste clubs van Glasgow en droomt ervan ooit zijn eigen club te openen. Zijn ouders Tariq en Sadia zijn overtuigde moslims en hebben hem uitgehuwelijkt aan zijn beeldschone nichtje Jasmine, die onderweg is naar Engeland. Maar de huwelijksplannen komen op losse schroeven te staan als Casim Roisin ontmoet. Roisin is lerares op de school van zijn zus Tahara en is heel anders dan de vrouwen die hij tot nu toe heeft ontmoet.
Ze ziet er fantastisch uit, is intelligent en heeft zeker een eigen wil. Casim en Roisin worden smoorverliefd op elkaar. Als hun heimelijke relatie ontdekt wordt, zijn de gevolgen niet te overzien en het "schandaal" reikt ver. Het wordt een ware slag tussen culturen en persoonlijkheden die niet zonder gevolgen zal blijven.

FILMPJE PAKKEN?

knus

kneuterig

gezellig

aangenaam

Lekker wegzakken in een luie stoel?

persoonlijke aandacht

hoogstaande kwaliteit

comfort

In een klein gezelschap kijken naar een door u gekozen film.


privacy

persoonlijke aandacht

comfort

HonkHomeCine
voor U
het juiste adres!

hoogstaande kwaliteit in beeld en geluid