Route

Komend vanaf Deventer/ Amsterdam

Neem op de A1, komend van Deventer/Amsterdam de afslag Markelo/Holten. Eind afslag RE. Door Markelo tot aan een kruispunt met verkeerslichten. Re af richting Diepenheim/Lochem. Na ongeveer 5 kilometer komt u op de weg Goor-Lochem. Hier steekt u over het bos in. Na 1 kilometer komt u bij een boerderij nr.4, daar slaat u rechtsaf tussen de boerderij en de schuren door. Vervolgens de Schipbeek over en dan linksaf een doodlopende weg in. Op het eind treft u Erve Duinshorst, met aan de voorzijde en rechts van de wagenloods een achttal parkeerplaatsen.

Komend vanaf Haaksbergen

Vanaf Haaksbergen, door St. Isodoriushoeve, door
Hengevelde, richting Goor. Eind van de weg LI af en
de weg volgen langs het kanaal. Deze weg zo'n 5 kilmeter volgen tot u op een punt met afslag Markelo komt. Daar slaat u linksaf het bos in. Na 1 kilometer komt u bij een boerderij nr.4, daar slaat u rechtsaf tussen de boerderij en de schuren door. Vervolgens de Schipbeek over en dan linksaf een doodlopende weg in. Op het eind treft u Erve Duinshorst, met aan de voorzijde en naast de schuur een achttal parkeerplaatsen.

Komend vanaf Lochem

Vanaf Lochem richting Goor. Bij afslag Markelo gaat u rechtsaf het bos in. Na 1 kilometer komt u bij een boerderij, nr. 4, daar slaat u rechtsaf tussen de boerderij en de schuren volgt u de weg over de Schipbeek om daarna direct linksaf een doodlopende weg in te slaan. Op het eind vindt u Erve Duinshorst met aan de voorzijde en rechts naast de wagenloods een achttal parkeervakken.

Komend vanaf Hengelo (Ov)

Weg volgen over de kanaalbrug RE aanhouden, langs kanaal. Deze weg zo'n 5 kilometer volgen tot u op een punt met afslag Markelo komt. Daar slaat u linksaf het bos in. Na 1 kilometer komt u bij een boerderij nr.4, daar slaat u rechtsaf tussen de boerderij en de schuren door. Vervolgens de Schipbeek over en dan linksaf een doodlopende weg in. Op het eind treft u Erve Duinshorst, met aan de voorzijde en rechts van de wagenloods een achttal parkeerplaatsen.


RESERVEREN?

NEEM CONTACT OP

Graag wijzen wij u erop dat veel navigatiesystemen ons adres niet kunnen vinden. Om er zeker van te zijn dat u op het juiste adres aan komt, adviseren wij u om de bovenstaande route aanwijzing op te volgen. Hopelijk zien wij u snel!

neem contact op